Mitä älykäs sähköverkko tarkoittaa sinulle?
Älykkäälle sähköverkolle on sadoittain määritteitä. Kerro meille, mitä se tarkoittaa sinulle. Jätä vastauksesi sekä yhteystietosi, mikäli haluat osallistua kilpailuun.
Valitsemme kaksi parasta vastausta, jotka palkitsemme langattomilla JVC Bluetooth On-Ear Sport -kuulokkeilla (arvoltaan 69€), jotta sinäkin saat
Parempaa elämää sähköllä.
Vastaus
 
Mitä älykäs sähköverkko tarkoittaa sinulle? *

 
Osallistun kilpailuun:

     
 
Valitsemme kaksi parasta vastausta, jotka palkitsemme kuulokkeilla:

Langattomat JVC Bluetooth On-Ear Sport -kuulokkeet ovat loistava lahja liikkujalle, musiikin suurkuluttajalle ja jokaiselle, joka arvostaa laadukasta äänentoistoa. Kuulokkeet ovat erinomaiset treeneissä, töissä tai kotisohvalla. Akku kestää kuuntelussa jopa 17 tuntia. Tehokkaat Neodymium Driver -kaiuttimet ja hälyä suodattavat pehmusteet. Kuulokkeissa on mikrofoni ja handsfree-toiminto, joka hiljentää musiikin puhelun ajaksi. Yhdistä mihin tahansa bluetooth-laitteeseen. Mustan lisäksi myös viininpunainen, turkoosi ja keltainen väri.
 
Kilpailun säännöt:

1. Järjestäjä: Ensto Finland Oy, Ensio Miettisen katu 2, 06150 Porvoo (Jäljempänä “Järjestäjä”).
2. Osallistumiskelpoisuus: Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunnat tai heidän perheenjäsenensä. Osallistumalla kilpailuun vahvistat täyttäväsi näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot, sekä vapautat Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoon ja sen käyttöön.
3. Kilpailuaika: 1.12.2017-14.01.2018.
4. Kuinka osallistua kilpailuun: Kilpailuun voi osallistua ainoastaan tässä osoitteessa. Osallistumiskertojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Osallistuakseen kilpailuun osallistujan pitää lähettää lomakkeella kysytyt tiedot. Osallistumalla annat suostumuksesi nimesi julkaisemiseen voittajaa ilmoittaessa. Yhteystietoja ei käytetä jälkimarkkinointiin ilman osallistujan lupaa. EI OSTOPAKKOA.
5. Voittajien valinta ja palkinnot: 2 kpl Langattomia JVC Bluetooth On-Ear Sport –kuulokkeita. Valitsemme 2 parasta vastausta ja otamme voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä. Voittajat valitaan 15.1.2018.  
6. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajien vastuu: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.
7. Järjestäjän vastuu: Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Kaikki palkinnon vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
8. Arpajaisvero: Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista. Voittajat vastaavat kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
9. Palkinnon luovutus ja julkisuus: Mikäli voittoilmoitus/palkinto palautetaan virheellisen osoitteen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen. Voittajan nimi julkaistaan osoitteissa www.facebook.com/EnstoGroup sekä mahdollisesti muissa medioissa.
10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä sekä Järjestäjän päätöksiä.
     
 
Puhelinnumero:

Kiitos vastauksesta.

Ensto.fi
Palvelun tarjoaa Typeform
Palvelun tarjoaa Typeform